Print Icon
 


Tisztelt !

Novemberi hírlevél

Szinkronizált e-kerékpárok Bluetooth technológiával


Az e-kerékpárok szinkronizálásával lehetővé válik a kerékpáros számára a kerékpár és a saját teljesítményének nyomon követése, megismerhető a meglévő hatótávolság a következő töltésig, az esetleges mechanikai hibák jelezhetők vagy kerékpár megosztó szolgáltatásba integrálhatók a járművek.


Az EDG egy brazil technológiai vállalkozás – a Sierra Wireless BC Bluetooth LE moduljait választotta a Nobium e-kerékpár és a kerékpáros okos telefonja közötti vezeték nélküli kapcsolat megvalósításához. A kiválasztás legfőbb szempontjai a megbízhatóság, alacsony áramfelvétel, kis méret és könnyű integrálhatóság.


A teljes cikk letölthető itt

Sierra Wireless AirPrime BC118 Bluetooth Low Energy adatátviteli modul 

  • Bluetooth LE 4.1, csak adatátvitel
  • Integrált Bluetooth protokoll stack, UART interfész 
  • Standalone és host vezérelt üzemmód
  • Nagyfokú energia hatékonyság
Részletes műszaki adatok

   

Sierra Wireless Webinar

Tudjon meg többen a Sierr Wireless termékeiről és az azokban rejlő projekt lehetőségekről a Webinar előadásokon, és informálódjon első kézből!

   

Alacsonyabb biztonsági kockázat, csökkenő költségek és növekvő ROI az AirLink® Management Service (ALMS) megoldással

Egyszerű, rugalmasan méretezhető hálózati menedzsment megoldás,  amely lehetővé teszi a különböző szervezetek (magán és közszférában működő vállalatok/vállalkozások) számára, hogy a manuális konfigurálás helyett, gyorsan telepítsék azokat a frissítéseket, amelyek növelik a IoT-alkalmazások biztonságát, csökkentik az eszközök újra konfigurálásához, internetes alkalmazások fejlesztéseihez kapcsolódó költségeket, egyszerűsítik és gyorsítják a új alkalmazások üzembehelyezését. Lehetővé teszi továbbá, a valós időben történő reakciót a jelentős károkat okozó biztonsági fenyegetésekre.

  • Alacsonyabb biztonsági kockázat
  • Csökkenő költségek
  • Növekvő ROI
  • Racionalizált folyamatok
  • Központosított menedzsment
  • AirLink® Management Service (ALMS)
A teljes cikk letölthető itt
   


A Robustel MEG5000 megnyerte a Red Dot terméktervező díjat

 

A MEG5000 Modular Edge Computing Gateway megkapta aRed Dot terméktervező díjat 2018-ban a Communication Technology kategóriában.

A Red Dot Design Award a világ egyik legismertebb terméktervezésért adott díja. 2018-ban, 59 országból, tervezők és gyártók több mint 6 300 terméket neveztek be a versenyre. A szigorú bírálati kritériumok, amelyek magukban foglalják az innováció szintjét, a funkcionalitást, a formális minőséget, az ergonómiát és a tartósságot, olyan referencia keretet biztosítanak, amelyet a zsűri még kiegészít saját szakértelmével.


Yi Huang, a Robustel alelnöke kijelentette: "A Red Dot díj azt jelenti, hogy az iparág nagyra értékeli a Robustel innovációs képességeit az ipari robotika területén és a célzott tervezői csapat erőfeszítéseit, akik az új intelligens kapcsolódási szintet határozzák meg felhasználóink számára.”

A MEG5000 Modular EdgeComputing Gateway nagysebességű adatfeldolgozási képességgelrendelkezik. Három skálázható kártyát tartalmaz, amelyek különbözőinterfészeket támogatnak, könnyen testreszabható. Megfelel az ipari elvárásokváltozó igényeinek, beleértve olyan ágazatokat is, mint az Ipari automatizálás,az Ipar 4.0 és az Ipari kommunikáció. 

   

Robustel együttműködés az SDChain Alliance-vel: IoT&Blockchain

A Robustel stratégiai együttműködést jelentett be az SDChain Alliance vállalattal. A Robustel az IoT-hez optimalizált SDChain Blockchain technológiát fogja használni.

Az együttműködő felek felhasználják azt a jelentős tapasztalatot, amelyet a Robustel az IoT, Cloud-szolgáltatások és termékfejlesztési során megszerzett.


További információk

   

Amennyiben kérdése merülne fel termékeinkkel és szolgáltatásainkkal kapcsolatban, lépjen kapcsolatba velünk!

Karl Tamás - Technikai támogatási vezető 
Mobil: +36 30 218 9869 
E-mail: tamas.karl@kern.hu 

Ungvári Nándor - Kiemelt ügyfélmenedzser 
Mobil: +36 30 983 4026 
E-mail: nandor.ungvari@kern.hu